Νότιγχαμ Φόρεστ: Έκλεισε τον Λίνγκαρντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε τον διεθνή Άγγλο Τζέσι Λίνγκαρντ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Του προσφέρει  200.000 λίρες την εβδομάδα -O Μιλτιάδης Μαρινάκης τον παρουσίασε στα social media

FYNeIhHXoAE6i40
Η Νότιγχαμ προχωρά σε ένα ακόμη "μπαμ" στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού στην Premier League αφού απέκτησε τον Τζέσι Λίνγκαρντ. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη που επέστρεψε στην Premier League δίνει σύμφωνα με τον Guardian  200.000 λίρες την εβδομάδα στον μεσοεπιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κερδίζει τη "μάχη" με την Γουέστ Χαμ και την Έβερτον που ήθελαν τον παίκτη! 

Ο 29χρονος Λίνγκαρντ πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών και μετά από λίγες ώρες ανακοινώθηκε. Οπως αναφέρει ο Guardian, η Νότιγχαμ εκτόξευσε το μπάτζετ της, ώστε να δώσει στον διεθνή μεσοεπιθετικό συμβόλαιο 9.6 εκατ. λιρών.



Ο παίκτης μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη έχοντας στα χέρια του τη φανέλα της Νότιγχαμ.  «Καλωσόρισες» έγραψε στο ποστάρισμά του, το οποίο έκανε retweet και η ίδια η Νότιχγαμ.
Κλείσιμο
Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα! 




Ο Λίνγκαρντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νότιγχαμ!  Είναι διεθνής με την Αγγλία από το 2016, έχει 32 συμμετοχές και 6 γκολ. Μάλιστα ήταν στέλεχος της ομάδας που έφτασε το 2018 στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Μάλιστα σκόραρε μια φορά και είχε δύο ασίστ. 

Σε συλλογικό επίπεδο έχει περισσότερες από 230 συμμετοχές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Με τους "Κόκκινους Διαβόλους" έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Europa League το 2018 και το Κύπελλο Αγγλίας το 2016. Ήταν μάλιστα αυτός που σκόραρε στην παράταση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έδωσε την κούπα στην ομάδα του!

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γουέστ Χαμ (δανεικός) ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Λέστερ και στην Μπράιτον. 



Ήταν 22 χρόνια στη Μάντσεστερ αφού ξεκίνησε από την Ακαδημία της! 

Για την Νότιγχαμ Φόρεστ είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των: Αβονίγι, Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μπιανκόν, Ρίτσαρντς, Ο΄Μπράιεν, Τόφολο, Αγκιλέρα, Χένεσεϊ και Χέντερσον. Με τον τελευταίο μάλιστα το νέο απόκτημα της Νότιγχαμ είχε παίξει στη Γιουνάιτεντ.



Ειδήσεις σήμερα: 

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα

«Όχι» από Αθήνα στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% στο φυσικό αέριο

Μητσοτάκης από Πεντέλη: Το σημείο και η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά γεννούν εύλογα ερωτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης