Μίλτος Τεντόγλου: Το «δώρο» του σε μαθητή από την Πάτρα

Μίλτος Τεντόγλου: Το «δώρο» του σε μαθητή από την Πάτρα

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραμονές του ταξιδιού στο Όρεγκον για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου έστειλε μήνυμα σε 16χρονο μαθητή  από την Πάτρα για να τον εμψυχώσει για τις εξετάσεις του

5646055
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας πρωταθλητής με «χρυσή» καρδιά, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων, άλλωστε δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ο κορυφαίος άλτης μηκους στον κόσμο, αλλά και για τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδων.

Θα αποκαλύψουμε σήμερα στο pelop.gr και την Πελοποννησο την ευγενική του χειρονομία παραμονές του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου του Ορεγκον.

Πληροφορήθηκε λοιπόν ότι μαθητής-θαυμαστής του από την Πάτρα με διαφορετικό μαθησιακό προφίλ επρόκειτο να δώσει εξετάσεις για το lower.

Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει ίνδαλμα τον Μίλτο Τεντόγλου και μάλιστα η πορεία του Ελληνα πρωταθλητή ήταν το βασικό του θέμα στη διάρκεια της εργασίας του για το lower.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clibe9decv15)


Κλείσιμο
Οταν ενημερώθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου για το πως έχει η κατάσταση με τον 16χρονο Γιώργο φρόντισε να του στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα, να τον ενθαρρύνει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Μόλις ο Γιώργος είδε το μήνυμα, αρχικά σάστισε και στη συνέχεια «απογειώθηκε»! Η χαρά του ήταν μεγάλη και πήγε στις εξετάσεις με αυτοπεποίθηση, γεμάτος ενθουσιασμό, αλλά και αποφασιστικότητα.

Στο εξεταστικό κέντρο ζήτησε από την εξετάστρια του να βγει από την αίθουσα για να της δείξει από το κινητό τηλέφωνο της καθηγήτριας του, Ιωάννας, το προσωπικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα που του είχε στείλει ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και δεύτερος Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ορεγκον.

Ο Γιώργος, οι γονείς του, το περιβάλλον του, φίλοι και γνωστοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μίλτο Τεντόγλου, που έκανε ότι έκανε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ξεχωριστός και σπάνιος χαρακτήρας με αρχές και ευαισθησίες.

Μάλιστα η Καθηγήτρια του Γιώργου, Ιωάννα, έγραψε και έστειλε ένα άκρως συγκινητικό προσωπικό γράμμα στον Ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο για την ευγενική του χειρονομία.

Πηγή: pelop.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δίωξη στη Ρούλα- Πήγε να σκοτώσει τη Τζωρτζίνα και την άφησε τετραπληγική

Το μοιραίο λάθος του 15χρονου - Έκανε όπισθεν στην Εθνική γιατί έχασε την έξοδο προς το σπίτι

Συμφωνία 30 δισ. δολαρίων μεταξύ Πενταγώνου και Lockheed για την παραγωγή 375 μαχητικών F-35
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης