Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά

O Ματιέ Βαλμπουενά μετά από συνάντηση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και για τη σεζόν 2022-23 - «Πεινασμένος για περισσότερα», έγραψε ο Γάλλος μετά από την ανανέωση στα social media 

babb
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Ματιέ Βαλμπουενά

Ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφώνησε σε όλα, και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Μια μέρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήρθε και εκείνη του Γάλλου μεσοεπιθετικού, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει πράξη την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να διατηρηθούν οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Συνολικά, στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 41 ματς και σκόραρε 3 φορές, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

Κλείσιμο



Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.



Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας το 2019 και από τότε μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

βαλμ
O 37χρονος Γάλλος υπογράφει το συμβόλαιο του
marinakis_ba
Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη


Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2019-2020, 2020-2021, 2021-2022) και ένα κύπελλο (2019-2020).

Βαλμπουενά: «Πεινασμένος για περισσότερα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά λίγες ώρες μετά από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του στον Ολυμπιακό έδειξε τις διαθέσεις του για την επόμενη ημέρα.



«Πεινασμένος για περισσότερα» έγραψε στο Twitter ο 37χρονος Γάλλος ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της σεζόν για τον Ολυμπιακό και έφτασε αισίως στην κατάκτηση 3 σερί πρωταθλημάτων με την ομάδα του Πειραιά.




Ειδήσεις σήμερα:

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε στην Κομοτηνή - Η προσοχή στραμμένη σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις

Κομπίνα «μαμούθ» από Κινέζα στον Γέρακα - Απέσπασε πάνω από €4 εκατ. από 340 επενδυτές

Παραλήρημα Μεντβέντεφ για την επίσκεψη Μακρόν, Σολτς και Ντράγκι στο Κίεβο - «Φίλοι βατράχων, λουκάνικων και σπαγγέτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης