Αύριο στα Παλαιά Ρούματα Χανίων συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη φοιτήτρια Γεωργία Σολανάκη, που έχασε την ζωή της από ανακοπή καρδιάς, την ώρα της προπόνησης της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Η σορός του νεαρού κοριτσιού έχει μεταφερθεί ήδη στην Κρήτη μετά την νεκροψία – νεκροτομήπου έγινε στο νοσοκομείο Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, ενώ σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα βρίσκεται στο σπίτι, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με την οικογένεια της και τους οικείους να θρηνούν για το ξαφνικό φευγιό της.
Απαρηγόρητοι οι γονείς της Γιάννης και Αργυρή Σολανάκη που αρνούνται να πιστέψουν πως έχασαν με αυτό τον τρόπο το στερνοπούλιτους, ενώ σε κακή κατάσταση είναι και η μεγαλύτερη αδελφή της Ελευθερία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με την προσοχή τώρα να πέφτει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι η 20χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το smartwatch που φορούσε την ώρα της προπόνησης της το απόγευμα της Τρίτης.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.