Μπέκερ: Μήνυμα μέσα από τη φυλακή στον Ζβέρεφ

Μπέκερ: Μήνυμα μέσα από τη φυλακή στον Ζβέρεφ

Ο θρύλος του γερμανικού τένις Μπόρις Μπέκερ έστειλε μέσα από τη φυλακή μήνυμα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Roland Garros

25789932
Ο Μπόρις Μπέκερ αν και κλεισμένος σε βρετανική φυλακή είδε μέρος του αγώνα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros και συγκλονίστηκε με τον τραυματισμό του Γερμανού τενίστα.

Ο θρύλος του γερμανικού τένις που εκτίει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για παράλειψη αποκάλυψης περιουσίας και για απόκρυψη χρεών είναι πλέον σε πιο "ανθρώπινες" φυλακές στις οποίες έχει περισσότερη ... ελευθερία.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θυμίζουμε έπεσε στο έδαφος στο 12ο γκέιμ του 2ου σετ του ημιτελικού με τον Ναδάλ και έφυγε από το κορτ πάνω σε καροτσάκι έχοντας σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο.


Κλείσιμο

Την επόμενη ημέρα του τραυματισμού ο Μπόρις Μπέκερ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Γερμανό και το οποίο μετέφερε ο αδελφός του Ζβέρεφ, Μίσα , μέσω της Bild.

«Ο Μπόρις είπε ότι παρακολούθησε αυτό που συνέβη στο τουρνουά και εύχεται στον Σάσα ό,τι καλύτερο και γρήγορη και καλή ανάρρωση», είπε ο Μίσα Ζβέρεφ.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει πρόβλημα στους συνδέσμους,υποβλήθηκε σε εγχείρηση, και αναμένεται να επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο στην ενεργό δράση.




Ειδήσεις σήμερα

Νέες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: Μην εξοπλίζετε τα νησιά, μιλάω σοβαρά, δεν αστειεύομαι

Σε σοκ οι γονείς της 16χρονης που εξαφανίστηκε - «Είχε κάνει μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας», λέει ο δικηγόρος τους

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης