Μαρτίνς: «Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού» - Δείτε βίντεο

Μαρτίνς: «Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού» - Δείτε βίντεο

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και το αφιέρωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη

5585808
Με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του που είναι και το 3ο σερί για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη αποθεώθηκε από τους παίκτες του μέσα στην Τούμπα και εν συνεχεία μιλώντας στην Nova αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον ηγέτη του συλλόγου του Πειραιά, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς
Για το αν είχε το προφίλ του πρωταθλητή στο β' μέρος: "Πραγματικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής με 16 πόντους διαφορά. Δύσκολη σεζόν για εμάς, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά η ομάδα ήταν πάντα δεμένη, προσπαθούσε να περάσει τις δυσκολίες. Πάντα πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε χαρούμενοι, το αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας. Να ευχαριστήσω το σταφ της ομάδας".

Κλείσιμο
5585818


"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να το κατακτήσουμε εδώ. Κάναμε επίδειξη ισχύος απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικητή. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ένα ματς κλειδί για τη συνέχεια. Είναι η τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση, όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ολυμπιακού και είμαι ευτυχισμένος".

Για το αν θα παίξουν περισσότεροι παίκτες στα τελευταία ματς: "Είναι η ευκαιρία μας να δοκιμάσουμε παίκτες, όπως ο Φαντιγκά, ο Κίτσος, ο Σουρλής και ο Τζολάκης. Να δώσουμε χρόνο συμμετοχής, έχουμε την ανάγκη να αξιολογήσουμε τους παίκτες μας ενόψει της νέας σεζόν".

Ειδήσεις σήμερα:

«Σχίσμα» του Πάπα με τη Μόσχα - Αποκάλεσε τον Κύριλλο «παπαδοπαίδι του Πούτιν»

«Καλπάζουν» οι τιμές του αργού πετρελαίου μετά τις κυρώσεις της ΕΕ στη Ρωσία

Νέα πρόκληση Τατάρ: Οι Ελληνοκύπριοι εξοπλίζονται με επιθετικά όπλα για να χύσουν αίμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης