Όταν τα ιταλικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον πιο γνωστό ποδοσφαιρικό ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα

Όταν τα ιταλικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον πιο γνωστό ποδοσφαιρικό ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα

Ο ατζέντης σπουδαίων ποδοσφαιριστών, όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν ιταλικά Μέσα, ωστόσο λίγο αργότερα ήταν εκείνος που έδωσε οριστικό τέλος στη φημολογία

raiola-zlatan-arthro
Τους τελευταίους μήνες ο Μίνο Ραϊόλα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, αλλά και να προχωρήσει σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προς αποκατάστασή του.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες και όπως μετέδωσαν το μεσημέρι της 28ης Απριλίου έγκυρα Μέσα του ιταλικού Τύπου, ο Ραϊόλα έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Η είδηση, όμως, διαψεύστηκε λίγο αργότερα από τον ίδιο τον Ραϊόλα...

Ο Ιταλο-Ολλανδός είναι ο πιο γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ατζέντης, εκπροσωπόντας ποδοσφαιριστές όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Πολ Πογκμπά και ο αστέρας της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, αποτελούν δύο από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού.

Η «είδηση» του θανάτου του έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης και την ασπάστηκαν μεγάλα Μέσα της Ιταλίας, όπως η «Gazzetta dello Sport» και η «Corriere della Sera». Ωστόσο μετά την σιγή ιχθύος που κράτησε η οικογένειά του κάποιες άλλες πηγές ισχυρίστηκαν πως επρόκειτο για fake news, όπως το tweet  του Τάρικ Πάνζα των «New York Times».

«Μόλις έλαβα μια κλήση από έναν γνωστό Βρετανό ατζέντη και κοντινό φίλο του Μίνο Ραϊόλα, για να μου πει ότι ο Ιταλο-Ολλανδός ατζέντης δεν έχει πεθάνει αλλά "είναι πολύ, πολύ άρρωστος". Λέει ότι είναι ανακριβή τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του φίλου του», έγραψε.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια σε δηλώσεις προχώρησε και ο επικεφαλής αναισθησιολογίας του νοσοκομείου που έχει αναλάβει τη νοσηλεία, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο. Από την πλευρά του, δήλωσε: «Είμαι έξαλλος από τα τηλέφωνα ψευτοδημοσιογράφων, οι οποίοι κάνουν εικασίες ενώ ένας άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του».

Ο Ραϊόλα γεννήθηκε στην επαρχία του Σαλέρνο, στη Νοτσέρα Ινφεριόρε της Καμπάνια, αλλά μεγάλωσε στην Ολλανδία. Εκεί εργαζόταν στην πιτσαρία των γονιών του στο Χάαρλεμ, πριν αλλάξει καριέρα και ξεκινήσει να συνεργάζεται με κάποια από τα μεγάλα ονόματα της περιόδου, όπως ο Ντένις Μπέργκαμπ.

Σύμφωνα με περσινή έκθεση του Forbes η περιουσία του έφτανε τα 73.5 εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης