Μπενζεμά: Πρώτος σκόρερ στο φετινό Champions League και σπάει όλα τα ρεκόρ για τη Ρεάλ - Δείτε βίντεο

Μπενζεμά: Πρώτος σκόρερ στο φετινό Champions League και σπάει όλα τα ρεκόρ για τη Ρεάλ - Δείτε βίντεο

Ο Γάλλος επιθετικός της «Βασίλισσας» ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον πίνακα των σκόρερ του φετινού Champions League, έφτασε τα 41 γκολ μέσα στη σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι κοντά στο να προσπεράσει τον Ραούλ - Τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σίτι

benzema
Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σέντερ φορ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην τρέχουσα σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

O 34χρονος σταρ έχει σκοράρει εννέα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «νοκ άουτ» του Champions League και με τα δύο που σκόραρε στο «Έτιχαντ» έγινε ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης με 14 γκολ, καθώς ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έμεινε στα 13.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkfe8pcwsfl)


Κλείσιμο
Ο Μπενζεμά συμπλήρωσε στο Μάντσεστερ τις 600 εμφανίσεις με τη φανέλα της «Βασίλισσας», ισοφάρισε τον Φρανσίσκο Πάκο Τζέντο και έφτασε τα 41 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο έμπειρος «killer» έγινε ο πέμπτος παίκτης που έφτασε τα 41 γκολ σε μια σεζόν με τη Ρεάλ μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Φέρεντς Πούσκας, Αλφρέντο Ντι Στέφανο και Ούγκο Σάντσες, ενώ είναι ο δεύτερος που το καταφέρνει στον 21ο αιώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkgu4afrh6p)


Ο αρχηγός των Μαδριλένων έφτασε τα 320 γκολ για λογαριασμό των «Μερένγκες» και μείωσε την απόσταση του από τον δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ, Ραούλ, στα τρία τέρματα (323). Πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων είναι ο... άπιαστος Κριστιάνο Ρονάλντο των 450 τερμάτων.

Ο Καρίμ Μπενζεμά κράτησε τη Ρεάλ ολοζώντανη κόντρα στη Σίτι κι ελπίζει στο καυτό Μπερναμπέου να έρθει μια μαγική πρόκριση.

«Τώρα πάμε στο «Μπερναμπέου» και θα χρειαστούμε όσο ποτέ τους οπαδούς μας για να κάνουμε κάτι μαγικό, μια νίκη- πρόκριση. Μία ήττα δεν είναι ποτέ καλή γιατί είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το Champions League. Δεν τα παρατάμε, είμαστε όλοι μαζί εκεί μέχρι το τέλος» τόνισε ο Μπενζεμά που πέτυχε δυο γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης.

«Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι αν δεν χτυπήσεις πέναλτι, δεν θα χάσεις ποτέ πέναλτι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έχει σωστά αποτελέσματα» τόνισε ο Γάλλος για την εκτέλεση αλα Πανένκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjki70w2l32p)



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν

Survivor: Βίλες, μασάζ, 80’s πάρτι και… διχασμός – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης