Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ: «Να σταματήσει ο πόλεμος»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα με την Σαχτάρ και με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου
Μήνυμά κατά του πολέμου έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του σπουδαίου φιλικού ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5ym63ypazl)
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε αυτό το φιλικό, παρότι κλείστηκε πολύ σύντομα. Είχαμε μόνο την Παρασκευή για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρωτοβουλία, μια σειρά από φιλικούς αγώνες, ξεκινάει από την Ελλάδα.
Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατόν. Να σταματήσουν να χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος».
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.