Άγιος Παντελεήμονας: «Έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα» δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας των τριών παιδιών

Άγιος Παντελεήμονας: «Έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα» δηλώνει συγκλονισμένος ο πατέρας των τριών παιδιών

Το σκηνικό της απόλυτης φρίκης ζούσαν τα τρία παιδάκια στο κολαστήριο του Αγίου Παντελεήμονα

agios_panteleimonas
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης των τριών παιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας των παιδιών με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο Mega τα τρία παιδάκια είχαν δαγκώματα από ποντίκια και έντομα σε όλο τους το σώμα.

Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας τόνισε πως είδε τα παιδιά του να βρίσκονται ξαπλωμένα και να βγάζουν από το στόμα κατσαρίδες. Την ίδια ώρα ένας ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμεναν η πρώην γυναίκα του με τα τρία παιδάκια αποκάλυψε πως τα είχε δει να ζητιανεύουν. 

«Ανοιγώ την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα, είχε ενώσει δύο μονά κρεβάτια, να βγάζουν κατσαρίδες απο το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήρανε σηκωτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας. Σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά είχαν στα πόδια πληγές από τα τσιμπήματα των εντόμων. «Σε άθλια κατάσταση τα είχαν φάει στα ποδαρακια τους τα έντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5mp1o9uobt)

Ο πατέρας είναι ναυτικός και το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου έλειπε σε ταξίδια. Μάλιστα από πέρυσι η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά. Ο πατέρας ωστόσο κινητοποιήθηκε προχωρώντας σε καταγγελία.

«Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα, θα με σκότωνε, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος» λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον σύντροφο της πρώην γυναίκας του.

Από την άλλη πλευρά οι γείτονες παρουσιάζουν την 30χρονη μητέρα ως απρόσιτη και επιθετική. «Η κυρία αυτή πήγαινε τα παιδιά στο Μοναστηράκι αν δεν κάνω λάθος και τα παιδιά ήταν σε επαιτεία, ζητιάνευαν», σημειώνει ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο μεταξύ στο «Χαμόγελο του παιδιού» φαίνεται πως είχε γίνει καταγγελία από τον Φεβρουάριο. Ειδοποιήθηκε εισαγγελέας και η πρόνοια του δήμου επισκέφθηκε το σπίτι όπου δεν βρισκόταν κανείς.

Κλείσιμο
Τελικά, ύστερα από νέα καταγγελία του πατέρα και την κινητοποίηση και δύο γειτόνων η μητέρα των παιδιών και ο 54χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν. Τα 3 ανήλικα παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων. Στο πλευρό τους το «Χαμόγελο του Παιδιού» που περιμένει το πράσινο φως από την εισαγγελία για να τα φιλοξενήσει στις δομές του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το τάμπλετ - Τρισάγιο για τα τρία κοριτσάκια

Η «μυστική» κόρη του Πούτιν έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές ρετιρέ της στην Αγία Πετρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης