Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διαλευκανθεί η υπόθεση, λέει ο Μπαλάσκας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διαλευκανθεί η υπόθεση, λέει ο Μπαλάσκας

Αισιόδοξος πως σύντομα θα δοθούν απαντήσεις στην υπόθεση της Πάτρας εμφανίστηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

patra_oikogeneia_tzwrtzina_m
Ο γρίφος του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα που απασχολεί εδώ και μήνες το πανελλήνιο φαίνεται πως οδεύει προς τη λύση του από τις Αρχές.

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες στην εξέλιξη των ερευνών και δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν ακόμα και συλλήψεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών κυρίως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αλλά μέχρι τότε οι έρευνες εστιάζονται μεταξύ άλλων στις καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών που ασχολήθηκαν με τα παιδιά.


«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί» η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, είπε σήμερα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.  «Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στο MEGA.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq5gquoqr8x)
 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης δήλωσε για την ίδια υπόθεση: «Είναι ευαίσθητο το θέμα και να έχουν βγει τόσες πληροφορίες και να μην έχουν επισπευθεί οι διαδικασίες από την ιατροδικαστική κοινότητα και την αστυνομία. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα είχε γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.

»Πώς είναι δυνατόν να έχει καταπιεί ένα παιδί γόπα, και να μην έχει παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων τότε; Είναι δεδομένο ότι κάποιος τα έχει κάνει αυτά τα πράγματα στα παιδάκια», δήλωσε ο δικηγόρος.


Ειδήσεις σήμερα:

Αεροπορικό δυστύχημα στην Κίνα: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες από τη συντριβή του Boeing με 132 επιβαίνοντες

Δριμύ ψύχος και την Τρίτη, χιόνια στα βόρεια της Αττικής

Ξεκαθαρίζουν και πληρώνονται οι τελευταίες αποζημιώσεις ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης