«Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχουν παραπάνω πίεση», δήλωσε ο Μπαρτζώκας

«Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχουν παραπάνω πίεση», δήλωσε ο Μπαρτζώκας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώξκας,μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/3, 21:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 30η ημέρα της Eurolegue

5539782
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (17/03, 21.00), με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά 4άδας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ντέρμπι.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού

«Είναι ένα δεδομένο ότι είχαμε την Τρίτη ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, με ταξίδι και ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι το δικό μας περισσότερο», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.



Ερωτηθείς αν η ψυχολογία της ομάδας είναι «ανεβασμένη» μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και αν αυτό θα επηρεάσει εν όψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους», απάντησε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο. Έχει μια λίγο παραπάνω πίεση, ξέρετε ποια είναι τα δεδομένα. Όμως, το ότι περάσαμε στους οκτώ και με σημαντική διαφορά στον απολογισμό μας σε νίκες και ήττες, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, των παικτών κυρίως και της διοίκησης. Ήταν ο δεύτερος στόχος της χρονιάς μετά το κύπελλο που επιτεύχθηκε και σχετικά νωρίς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Προφανώς δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς αν είναι δυνατόν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας για να δούμε που θα καταλήξουμε και ποια θα είναι η συνέχεια για εμάς».

Κλείσιμο
Οι αιώνιοι έχουν ήδη συναντηθεί τρεις φορές τη φετινή σεζόν. Μία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μία στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και μία στο ΣΕΦ για την Basket League. Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν διαφορές στο τακτικό κομμάτι, ο κόουτς του Ολυμπιακού, είπε: «Δεν μπορούσαμε να αφιερώσουμε χρόνο στον Παναθηναϊκό γιατί είχαμε το ματς με την Ζάλγκιρις. Είναι αρχή μας μόνο όταν τελειώνει ένα παιχνίδι να ασχολούμαστε με το επόμενο. Το σταφ βέβαια είχε ολοκληρώσει το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, αλλά οι πληροφορίες σε εμένα και τους παίκτες δόθηκαν μετά το χθεσινό παιχνίδι, το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο που παίζει, πάντα είναι διαβασμένος από τον προπονητή του και έχει μέθοδο στο πως παίζει και τι παρουσιάζει. Ταυτόχρονα, όπως είπα και πριν, τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Εξαρτώνται πολύ από το πώς θα σουτάρουν τη μπάλα, από το αν είναι εύστοχοι απ’ έξω. Όταν αρχίζει ένα παιχνίδι πολλά πράγματα παίζουν ρόλο… Η φόρμα των παικτών, η αποφασιστικότητα, η διστακτικότητα κάποιων, το πόσο σταθεροί συστηματικά είναι και δεν έχουν αυξομειώσεις. Είναι πολλά αυτά που παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα μπάσκετ. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα είναι υπέρ μας και θα βγούμε νικητές».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, τόνισε: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα γιατί είμαι σίγουρος για τον κόσμο της ομάδας μας. Είναι πολύ υποστηρικτικός φέτος με την καλή έννοια. Δεν βάζει πίεση στην ομάδα, την χειροκροτεί ακόμα και στα άσχημα διαστήματά της στο παιχνίδι και την ενθαρρύνει. Ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που η ομάδα μας πέρασε στους ‘8’ και ένας από τους βασικούς παράγοντες που το ρεκόρ μας φέτος σε σχέση με την περσινή χρονιά που δεν είχαμε κόσμο, είναι τελείως διαφοροποιημένο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και ενθαρρυντική για τη ομάδα, όπως πάντα. Το μόνο που θέλω να πως στον κόσμο είναι πως η προσπάθειας μας δεν έχει τελειώσει, έχουμε ακόμη αρκετά πράγμα να κάνουμε μέσα στη χρονιά».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Η σορός 23χρονου μοντέλου που είχε χαρακτηρίσει ψυχοπαθή τον Πούτιν, βρέθηκε ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της

Omicron 2: Αυξήθηκαν 63% τα κρούσματα μέσα σε δύο εβδομάδες

Όλα τα «μυστικά» του νέου ΕΝΦΙΑ σε 4 βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης