AS: «Νεϊμάρ και Ράμος θέλουν να φύγουν από την Παρί»

AS: «Νεϊμάρ και Ράμος θέλουν να φύγουν από την Παρί»

Ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ στο Champions League φαίνεται πως πυροδότησε κύμα αποχωρήσεων στην Παρί Ζεν Ζερμέν, με τους Νεϊμάρ και Ράμος να είναι οι τελευταίοι που εξετάζουν την έξοδο από το κλαμπ σύμφωνα με το Ισπανικό μέσο

25196297
Μαζικές αποχωρήσεις προβλέπονται στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι! Την ώρα που το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ γέρνει προς Μαδρίτη και ο Λιονέλ Μέσι έχει ρίξει ήδη γέφυρες για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, η «AS» αποκαλύπτει πως ακόμα δυο σταρ των Παριζιάνων αναζητούν τρόπο... διαφυγής.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, η τεταμένη ατμόσφαιρα στο «Παρκ Ντε Πρενς» και οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο στον τελευταίο αγώνα με την Μπορντό επηρέασαν ακράδαντα τους Νεϊμάρ και Σέρχιο Ράμος, οι οποίοι πλέον σκέφτονται πιο σοβαρά από ποτέ να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από την γαλλική πρωτεύουσα.

Κι αν το μέλλον του πρώην αρχηγού της Ρεάλ έμοιαζε ούτως ή άλλως δυσοίωνο στο Παρίσι, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για τον 30χρονο Βραζιλιάνο, με δεδομένο πως πριν από μόλις μερικούς μήνες έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Παρί έως το 2025!

Αυτή τη στιγμή πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η διοίκηση της Παρί καλείται να διαχειριστεί μια πρωτοφανή κρίση εντός της ομάδας και να σχεδιάσει με προσοχή την επόμενη μέρα, η οποία μεταξύ άλλων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμπεριλαμβάνει τους Λεονάρντο και Μαουρίσιο Ποτσετίνο.


Ειδήσεις σήμερα:

«Περαστικά» από Τσίπρα στον Μητσοτάκη που βρέθηκε θετικός στην Covid

«Η επιχείρηση στην Ουκρανία δεν πηγαίνει όσο γρήγορα θέλουμε» λέει το περιβάλλον του Πούτιν

Στο Τελ Αβίβ μεταφέρθηκε νύχτα το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ρομάν Αμπράμοβιτς μετά τις βρετανικές κυρώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης