Γιάννης για Τόμπσον: «Είχαμε... ξεχάσει πόσο καλός είναι, χαίρομαι για εκείνον»

Γιάννης για Τόμπσον: «Είχαμε... ξεχάσει πόσο καλός είναι, χαίρομαι για εκείνον»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι με τους Ουόριορς μίλησε για την εμφάνιση του Κλέι Τόμπσον... πλέκοντας το εγκώμιό του

giannis-clay
Ο Giannis και οι Μπακς δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που αναπτύχθηκαν μέσα από την εξαιρετική εμφάνιση του Τόμπσον που οδήγησε μαζί με τον Πουλ τους Ουόριορς σε νίκη κόντρα στα «ελάφια». Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντετοκούνμπο στάθηκε στην επιστροφή του σταρ των «Πολεμιστών», ενώ μίλησε και για τον Μπρουκ Λόπεζ που μπαίνει σταδιακά σε ρυθμούς.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Ο Κάρι, προφανώς, είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα και εστιάσαμε πάνω του, αλλά δεν κάναμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην αντιμετώπιση των άλλων απειλών των αντιπάλων.

Ο Τόμπσον ήταν εξαιρετικός, είχαμε να τον δούμε καιρό λόγω του τραυματισμού του και είχαμε ξεχάσει πόσο καλός είναι. Χαίρομαι που επέστρεψε. Είμαι χαρούμενος για κάποιον που έχει αντιμετωπίσει αντιξοότητες που μπορεί να επιστρέψει και να παίξει σε υψηλό επίπεδο - απλά όχι εναντίον μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίζουμε καλά και να πιάσουμε την καλύτερη απόδοσή μας τον Μάιο και τον Ιούνιο. Στην Ανατολή υπάρχουν πολλές καλές ομάδες... Θα πρέπει πάντως να παίζουμε πιο δυνατά από ό,τι σήμερα».

Κλείσιμο
Και για τον Λόπεζ: «Χαίρομαι που επιστρέφει σιγά-σιγά. Έχει δουλέψει πολύ αυτούς τους μήνες και κάνει πρόοδο. Μας λείπει και τον χρειαζόμαστε, τον θέλουμε να μας βοηθήσει να γίνουμε ξανά σπουδαίοι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης