Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Netflix και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά ντοκιμαντέρ για το τένις
Την συμμετοχή της στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα το τένις επιβεβαίωσε η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της στη σειρά ντοκιμαντέρ η οποία θα θυμίζει το Drive to Survive της F-1. Η σειρά θα επικεντρώνεται στη ζωή των αθλητών κυρίως στα Grand Slam.
«Ναι ισχύει ότι θα συμμετέχω, έχουμε ξεκινήσει, είναι φοβερή η ομάδα που δουλεύει πάνω σ' αυτό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι και γω. Είμαι μεγάλη φαν των ντοκυμαντέρ που έχουν κάνει.
Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ιδέα, θα κάνει καλό στο άθλημα μας και επίσης είναι πάρα πολύ διακριτικοί που αυτό είναι πολύ καλό γιατί σ' αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει. Μέχρι στιγμής όλα πάνε τέλεια», είπε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά από την πρόκριση επί της Ζενγκ.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.