Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρώτη προπόνηση στο Σίδνεϊ για το ATP Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρώτη προπόνηση στο Σίδνεϊ για το ATP Cup

Η Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά και στο πρώτο tie θα βρει απέναντί της την Πολωνία - Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς στο δεύτερο παιχνίδι του tie

τσ1
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το ATP Cup της Αυστραλίας και βρίσκεται ήδη στο Σίδνεϊ, όπου πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση, μαζί φυσικά με τον αρχηγό της ελληνικής ομάδας και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

Η προετοιμασία του 23χρονου για τη νέα σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο ATP CUP, που θα πραγματοποιηθεί από τις 1-9 Ιανουαρίου του 2022.



Κλείσιμο
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο night session της Ken Rosewall Arena, δηλαδή το πρωί στην Ελλάδα (από τις 08:30).

τσ2


Η Ελλάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Πολωνία, Αργεντινή και Γεωργία και εκτός απο τον Στέφανο με τα «γαλανόλευκα» θα αγωνιστούν και οι Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης και Αριστοτέλης Θάνος. Η Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά και στο πρώτο tie θα βρει απέναντί της την Πολωνία.



Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς στο δεύτερο παιχνίδι του tie, ενώ στο πρώτο ο Μιχάλης Περβολαράκης θα βρει απέναντί του τον Κάμιλ Μάτζρζακ. Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα (3/1) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, με τον Στέφανο να παίζει με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και την Τετάρτη (5/1) με την Γεωργία, με τον κορυφαίο τενίστα της χώρας μας να αντιμετωπίζει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν δυο ομάδες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχούν οι ειδικοί για την άνοδο της θερμοκρασίας στην Αλάσκα - Ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» σχεδόν στους 20 βαθμούς


Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Παρίσι για την Ιωάννα Τούνη

H αστυνομία εισέβαλε σε διαδικτυακή εφημερίδα στο Χονγκ Κονγκ και συνέλαβε δημοσιογράφους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης