Μία φάση που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Ιαπωνία.
Συγκεκριμένα σε μία εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά η ομάδα που πραγματοποιούσε επίθεση είχε στήσει έναν κύκλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής των αντιπάλων, είχαν πιαστεί από τα χέρια και χόρευαν «γύρω-γύρω όλοι» με τους αντίπαλους αμυντικούς να έχουν κοιτούν με ανοιχτό το στόμα.
Αμέσως μετά την εκτέλεση, όλοι οι παίκτες έτρεξαν προς το τέρμα. Ένας εξ αυτών έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το συγκεκριμένο γκολ κάλλιστα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στα γκολ της χρονιάς.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.