Η κορυφαία ενδεκάδα του 2021

H Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου παρουσίασε την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, στην οποία συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από έξι κορυφαία κλαμπ - Μεσοεπιθετική γραμμή φωτιά με Μέσι, Ντε Μπρόινε, Εμπαπέ, Ρονάλντο. Λεβαντόφσκι

IFFHS
Το 2021 έρχεται προς το τέλος του και η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου έχει ξεχωρίσει ήδη τους έντεκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές για τη χρονιά που φεύγει.

Σε σχηματισμό 4-3-3 ο φύλακας άγγελος της Ιταλίας στο Euro, Tζίτζι Ντοναρούμα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ασράφ Χακίμι , Λεονάρντο Μπονούτσι, Ρούμπεν Ντίας και Αλφόνσο Ντέιβις να συνθέτουν την αμυντική τετράδα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με Ιταλία και Τσέλσι, Ζορζίνιο θα είναι στον άξονα μαζί με τον «ιθύνοντα» νου της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι.

Στη γραμμή κρούσης αριστερά θα είναι ο ασταμάτητος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Εμπαπέ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο των 801 γκολ και ο «καυτός» επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, o οποίος σε 41 παιχνίδια μέσα στο 2021 έχει σκοράρει 53 φορές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης