Με Αραούχο, Στάνκοβιτς η αποστολή της ΑΕΚ για Βόλο

Με Αραούχο, Στάνκοβιτς η αποστολή της ΑΕΚ για Βόλο

Ο Αργεντινός και ο Αυστριακός παρά τους τραυματισμούς τους είναι στις επιλογές του Αργύρη Γιαννίκη για το αυριανό ντέρμπι της Super League 1

araujo
Με τον Σέρχιο Αραούχο και τον Στάνκοβιτς η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στον Βόλο για να αναζητήσει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα στον τετρακέφαλο που είχε τις τελευταίες ημέρες, προπονήθηκε κανονικά και ο Ελληνογερμανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του. Σε αυτές είναι και ο Αυστριακός τερματοφύλακας ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και συζητήθηκε το πώς θα αντιμετωπιστεί.

Εκτός είναι ο Γέβτιτς ο οποίος τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και οι Θεοχάρης, Γαλανόπουλος. Ο Τάνκοβιτς είναι στην αποστολη. Από την προπόνηση απουσίασε ο Μιχαλης Μπακακης που είχε άδεια γιατί γέννησε η σύζυγός του.

Η αποστολή:
Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης