Η Ολυμπιονίκης Μπριάνα Στιούαρτ και η σύζυγός της Μάρτα Ζαργκάι έγιναν μητέρες

Η Ολυμπιονίκης Μπριάνα Στιούαρτ και η σύζυγός της Μάρτα Ζαργκάι έγιναν μητέρες

Η μπασκετμπολίστρια Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μπριάνα Στιούαρτ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τη σύζυγό της,  Μάρτα Ζαργκάι

breana
Δεν έχει δέκα μέρες που επέστρεψε από το Τόκιο, έχοντας κρεμασμένο στο στήθος της, το χρυσό μετάλλιο (2ο) με την Εθνική ομάδα Γυναικών των ΗΠΑ στο μπάσκετ, ωστόσο το πραγματικό δώρο ζωής, το όνειρο που πλέον είναι πραγματικότητα, το ανέμενε μία μέρα αργότερα. Και δεν συγκρίνεται με όλο το χρυσό του κόσμου.

Η Μπριάνα Στιούαρτ, η κορυφαία ίσως παίκτρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή στο γυναικείο μπάσκετ και η σύζυγός της από τον περασμένο Μάιο, Μάρτα Ζαργκάι, που σταμάτησε το μπάσκετ μόλις λίγους μήνες πριν, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα και με τις απαραίτητες φωτογραφίες φυσικά πως έγιναν μητέρες, λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια από όλο τον μπασκετικό – και όχι μόνο- κόσμο.

Η Μπριάνα, επέστρεψε από το Τόκιο στις 8 Αυγούστου και στις 9/8 ήρθε στον κόσμο η Ρούμπι Μέι Στιούαρτ Ζαργκάι. Η Ρούμπι γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας και το όλο σπουδαίο γεγονός έγινε ντοκιμαντέρ από το Togethxr.

«Πάντα ήξερα πως ήθελα να έχω μια οικογένεια, πάντα ήθελα να είμαι μια νέα μητέρα», λέει η Στιούαρτ στα 26 της μόλις χρόνια: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά γιατί να μην μπορώ να είμαι η καλύτερη παίκτρια, μητέρα και να έχω ένα παιδί με τον τρόπο που το καταφέραμε;».




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης