ΠΑΣ: Έδωσε κατάθεση ο Κάστρο για το συμβάν με τον Μπέρτο

ΠΑΣ: Έδωσε κατάθεση ο Κάστρο για το συμβάν με τον Μπέρτο

Η εισαγγελία Λάρισας ξεκίνησε αυτεπάγγελτη διαδικασία για τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ο Φάμπρι Κάστρο με τον παίκτη του ΠΑΣ να δίνει κατάθεση στο αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων, όπου τον συνόδευε ο δικηγόρος του Χάρης Λαζάνης και εκ μέρους της ΠΑΕ ο Κώστας Πεδιαδιτάκης

5304234
 Ο Κάστρο και ο δικηγόρος του κατέθεσαν ωστόσο στους αστυνομικούς το τι ειπώθηκε και όρισαν και μάρτυρες, οι οποίοι άκουσαν τις φράσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Μάλιστα κάποιες φαίνονται και στο βίντεο του αγώνα, ενώ βγαίνοντας από το μέγαρο δεν έγιναν δηλώσεις.

Από εκεί και πέρα θα κληθεί και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για να τοποθετηθεί. Η διαδικασία από πλευράς Κάστρο προχωράει και η πλευρά του παίκτη αλλά και η ομάδα θα το πάνε μέχρι τέλους. Να τονιστεί πως ο ΠΑΣ είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής πως τάσσεται στο πλευρό του παίκτη και ότι θα έκανε μηνύσεις ενώ η ΑΕΛ και ο Κούγιας απάντησαν λέγοντας πως θα ακολουθήσουν και εκείνοι τη νομική οδό. Βέβαια μία άλλη παράμετρος είναι εάν ο Μπέρτος κληθεί ή όχι και στην πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης