Όλος ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο κόσμος συζητάει τα τελευταία 24ωρα για τις εξελίξεις σχετικά με την European Super League, όμως αυτό στάθηκε αφορμή για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο επιθετικός της Άρσεναλ, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με ελονοσία και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός πως στα social media δεν συζητούνται σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, αλλά κατά τη γνώμη του λιγότερα σημαντικά, όπως εν προκειμένω η European Super League.
«Επομένως, δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε για τίποτα; Μόνο για ποδόσφαιρο και Super League; Δεν μιλάμε πλέον για την Covid-19 Ή για την διαδικτυακή κακοποίηση ή τον ρατσισμό... ωραία. Ακόμα και άρρωστος, ένιωσα καλύτερα από τώρα. Επιτρέψτε μου να αποσυνδεθώ. Τα λέμε», έγραψε ο Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς