Γιουβέντους: Νέα σενάρια θέλουν τον Ντελ Πιέρο να αντικαθιστά τον Ανιέλι στην προεδρία
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο φαίνεται πως είναι αυτός ο οποίος θα πάρει τη θέση του Αντρέα Ανιέλι στην προεδρία της Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα
Τα πάνω-κάτω έχει φέρει το «ναυάγιο» της European Super League και στις τάξεις της Γιουβέντους.
Στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες ανέφεραν πως ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, υπέβαλε την παραίτησή του από τα ηνία του συλλόγου, αλλά ο ίδιος με δήλωσή του φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το τιμόνι.
Βέβαια, νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Corriere della Sera», τονίζει πως ο Ανιέλι δεν θα αργήσει να παραιτηθεί και μαζί του θα ακολουθήσει και ο αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι», Πάβελ Νέντβεντ.
Τις θέσεις τους, όπως αναφέρεται, ενδέχεται να αναλάβουν οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Νταβίντ Τρεζεγκέ.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.