Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αναμενόταν να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα με τον Μίκαελ Βέριπς, καθώς η ΑΕΚ θα συνέχιζε τις επαφές με τηΣέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Η ΑΕΚ επιδίωκε να μπει και οψιόν αγοράς στην πρόταση δανεισμού που είχε κάνει στον αγγλικό σύλλογο. Ωστόσο, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν το δεχόταν και θα άναβε το πράσινο φως μόνο με δανεισμό ως το τέλος της φετινής σεζόν.
Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, η Ένωση ενημέρωσε τους Άγγλους ότι αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον της για τον Βέριπς, συνεπώς το ζήτημα με τον Ολλανδό κίπερ κλείνει.
Μάλιστα, όπως ενημέρωσε και η ΑΕΚ, ο Παντελής Νικολάου έκανε γνωστό στον Παναγιώτη Κονέ πως το πρόβλημα τραυματισμού του Παναγιώτη Τσιντώτα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Τσιντώτας αναμένεται από τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Και αυτό ήταν κάτι που επίσης έπαιξε ρόλο ώστε η Ένωση να πάρει την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βέριπς.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.