Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΛ ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης, για τον Γιάννη Τάτση, που μετά την βαριά ήττα με 5-0 στη Τούμπα έλυσε το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί»
Μπορεί πριν μερικές μέρες ο Γιάννης Τάτσης να παραιτήθηκε και η παραίτησή του να μην έγινε αποδεκτή, όμως μετά την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚγια το Κύπελλο στη Τούμπα, ο Αλέξης Κούγιας συζήτησε με τον Έλληνα προπονητή κι αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατόπιν συζητήσεως σε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Γιάννη Τάτση, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του εξαίρετου προπονητή και ανθρώπου κ. Γιάννη Τάτση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η ομάδα αύριο θα προπονηθεί κάτω από τις οδηγίες του κ. Κώστα Κατσάρα».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση