
Γεγονος ειναι οτι συνδικαλιστες εχουν απο χρονια τρυπωσει σε διαφορα ποστα που δεν τα ξερει ο κοσμος και δεν δουλευουν αλλα ασκουν εξουσια πχ νομικα προσωπα κλπ οπως οι ομοσπονδιες ,κεθεα κλπ για τριακονταετιεςκαι εκτος απο τον μισθο φιαχνουν και τα μαγαζακια τους και βγαζουν μαυρα απο νταβατζηλικια
Η κοπελίτσα να κοπανιέται στα χίλια κύματα και ο σαπιοκοιλιάς να κοιτάει πως να της βάλει χέρι; Και να δηλώνει "όποιον θέλω τον τελειώνω"; Και αυτός ήταν μέλος της Ολυμπιακής επιτροπής. Και της Νέας Δημοκρατίας. Πραγματικά είμαστε για τα μπάζα σαν χώρα, γελοίοι όσο δεν παίρνει.
Κάντο όπως η ΗΠΑ... Πού σαπίζει τώρα είπαμε ο εκεί σαπιοκοιλαράς παραγωγός του Χόλιγουντ;;;
Βέβαια και ο Κακλαμανακης στους Ολυμπιακούς πήγε σαν δεύτερος ενώ υπήρχε καλύτερος αθλητής εκείνη την εποχή. Αλλά εκείνο το μέσο το ξεχνάμε για τα ολυμπιακα μετάλλια που πηρε; Το παιδί εκείνο όμως που ήταν πρωτο δεν το ρώτησαν τι έπαθε.
να τα λες οντως ολα - το αλλο το παιδι ήταν αυτο που ηθελε να στειλει η Ομοσπονδια εναντι του Κακλαμανακη που δεν τον ήθελαν και τον πολεμούσαν, παρόλο που η θεση ανήκε έτσι και αλιώς λογω βαθμολογίας και αγώνων στων Κακλαμανάκη.
Μπροστά στα λαμόγια που λυμαίνονται τον αθλητισμό πουλώντας παραγοντιλικι από πάσης φύσεως Εθνική Ομοσπονδία ΧΧΧ (όπου ΧΧΧ βάλτε όλα τα Ολυμπιακά Αθληματα), ο Εσκομπαρ και ο Καπόνε φαντάζουν προσκοπακια
Οι γονείς θέλουν στα παιδια τους να τους δώσουν το καλύτερο πολλες φορες με πολλες στερήσεις. Αυτό τα παιδια το εκλαμβάνουν με τυψεις και για να μην τους απογοητευσουν κλείνονται και δεν μιλάνε. Εκεί ερχεται ο λυκος ( καθηγητής, προισταμενος, προπονητης κλπ). Και μετά από 20 χρόνια τα παιδια μιλάνε. Και οι γονείς πεφτουν από τα συννεφα ότι έκαναν τα παντα για τα παιδια τους και έχουν αυτοί τυψεις μήπως τελικά φτενε που για το καλυτερο έγινε ότι χειρότερο.
Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομοσπονδίες όπου έχουν στρογγυλοκαθίσει άχρηστοι πασόκοι δεκαετίες τώρα και δεν λένε να ξεκουμπιστούν. Παράγουν μηδενικό έργο και τρώνε με χρυσές μασέλες την ίδια ώρα που τα όνειρα των πρωταθλητών γκρεμίζονται. Τσακίστε τες όλες. Όχι μόνον της ιστιοπλοίας. Για παράδειγμα η ομοσπονδία του τένις δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα για το άθλημα, έχει τον ίδιο πρόεδρο 30 χρόνια τώρα και μόνον εμπόδια βάζουν στα παιδιά.
φωνάζει χρόνια σθεναρά, τον θυμάμαι τουλάχιστον από το 1999 να καταγγέλει την Ομοσπονδία, στην τηλεόραση, σε εφημερίδες, όπου μπορούσε. Αυτή η Ομοσπονδία είναι φουλ στη διαπλοκή.
Σαν να ανακαλύψατε το 2020 νέα ήπειρο στο μέγεθος της Αμερικής. Η εξουσία πρέπει να αλλάζει χέρια γιατί ο καιρός την φθειρει.Για όσους δε συνεχίζουν να παραμένουν άπιστοι ελάτε καμία εβδομάδα να δουλέψετε ως υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα...Η βία έχει πολλές μορφές σωματική, λεκτική, ψυχολογική μπορεί να είναι εξίσου οδηνηρες με την σεξουαλικη που καταγγελθηκε.
Εγώ να δείτε στο νηπιαγωγείο τι έπαθα πριν 31 χρόνια... μια φορά καθόμουν ήσυχη ήσυχη στο διάλειμμα και έτρωγα το σάντουιτς της μαμάς μου και ήρθε ο Γιαννάκης και... να μην τα πολυλογώ δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση γιατί με φίλησε στο μάγουλο και με χάιδεψε στα μαλλιά! Το λέω τώρα διότι μου άφησε τεράστια ψυχολογικά τραύματα με αποτέλεσμα να είμαι πλέον μόνη μου ύστερα από 7 αρραβώνες και 3 αποτυχημένους γάμους!
Δεν καταλαβαίνω τι λέτε.31 χρόνια δουλεύω σε εταιρίες στον ιδιωτικό τομέα. Δεν έχω δει κάτι επιλήψιμο σε αυτό το επίπεδο. Κυρίως βέβαια σε πολυεθνικέ και μεγάλες ελληνικες
Ηθελα να ξερω τι δουλεια κανει η ομοσπονδια ,αυτη αποφασιζει αν θα στειλει εναν αθλητη σε αγωνες η οχι? Αν δεν υπαρχει συστημα οπως οι πανελληνιες με βαθμολογιες αντικειμενικο τοτε θα εκβιαζει ο καθε ενας σεξουαλικα αλλα μπορει να ζητα και χρηματα απο αυτα που θα παρει ο αθλητης πριν και μετα τους αγωνες νταβατζηλικι και μετα ξεπλενουν κανοντας μαγαζια κλπ