Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε στο OPEN TV κι εξέφρασε τη στήριξη του στη Σοφία Μπεκατώρου, ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, τονίζοντας: «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά».
Ο Κακλαμανάκης χαρακτήρισε σπουδαία αθλήτρια αλλά και άνθρωπο τη Σοφία Μπεκατώρου, ενώ κατήγγειλε πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν».
Για το αν είχε γνώση για άλλα περιστατικά κακοποίησης, τόνισε: «Είχα ακούσει διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά…».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.