Σέιν Λάρκιν: Η φανέλα της Εθνικής Τουρκίας και οι 750.000 ευρώ
Ο άσος της Αναντολού Εφές τον περασμένο Νοέμβριο χρίστηκε για πρώτη φορά διεθνής με την Εθνική Τουρκίας, ωστόσο όπως γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ η απόφαση του να πολιτογραφηθεί Τούρκος τον έκανε πλουσιότερο κατά 750 χιλιάδες ευρώ
Είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ της Αναντολού Εφές κι ένας από τους κορυφαίους σταρ της Euroleague.
Στην Τουρκία είναι ιδιαίτερα αγαπητός απ' όλους και προφανώς δεν ήταν τυχαίο το ότι τον Δεκέμβριο του 2019 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη του είχε δηλώσει «θα ήθελα να δω έναν τόσο πετυχημένο αθλητή με την Εθνική μας ομάδα».
Δύο μήνες αργότερα τον Φεβρουάριο 2020 κι αφού στο μεσοδιάστημα ο Σέιν Λάρκιν είχε δηλώσει «κολακευμένος και περήφανος από τις δηλώσεις του προέδρου Ερντογάν και σίγουρα θα με ενδιέφερε να ακούσω μια πρόταση για να αγωνιστώ με την Εθνική», ο άσος της Εφές πήρε το τουρκικό διαβατήριο και έστω και καθυστερημένα (λόγω κορωνοϊού) έκανε το ντεμπούτο του στους αγώνες των παραθύρων τον περασμένο Νοέμβριο.
Σήμερα όμως το Ajansspor.com αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας Ομοσπονδίας, Εφές, Λάρκιν προκειμένου ο τελευταίος να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.
Η ατάκα του Λάρκιν «θα με ενδιέφερε να ακούσω μια πρόταση για να αγωνιστώ με την εθνική» δεν ήταν λόγια του αέρα, καθώς ο Αμερικάνος στην συνάντηση που έγινε ναι μεν ήταν θετικός να αγωνιστεί με τους Τούρκους αλλά ζήτησε το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ για κάθε σεζόν που θα παίζει με την εθνική!
Το συγκεκριμένο ποσό δεν μπορούσε να καλυφθεί από την τουρκική ομοσπονδία όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Χινταγιέτ Τούρκογλου, αλλά τη λύση έδωσε η Εφές η οποία υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον παίκτη με τις ετήσιες απολαβές του να πηγαίνουν από τα 2.5 εκατ. ευρώ στα 3.25 εκατ. ευρώ. Κοινώς 750 χιλιάδες ευρώ περισσότερεα κάθε χρόνο.
Κλείσιμο
Κι αυτός είναι σίγουρα ένας πολύ καλός λόγος για να πει το «ναι» που θα τον φέρει και ως πιθανό αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στον προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Καναδά (η Τουρκία είναι στον άλλον όμιλο).
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.