Ντιέγκο Κόστα: «Ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Ατλέτικο»

Ντιέγκο Κόστα: «Ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Ατλέτικο»

Ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από δική του επιθυμία, πόσταρε μήνυμα ευγνωμοσύνης στον σύλλογο και στους φιλάθλους

diego_costa
Απρόσμενη, αλλά επίσημη πλέον, η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανό-Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε, για προσωπικούς λόγους, να μείνει ελεύθερος από τους Ροχιμπλάνκος και ήδη η Άρσεναλ του χτύπησε την πόρτα.

Σε μια κατάθεση ψυχής μέσω του Instagram, ο Κόστα ευχαρίστησε τον σύλλογο και τους φιλάθλους για την στήριξή τους, επισημαίνοντας πάντως ότι «το να φύγω τώρα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για όλους και ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσω αυτή την ομάδα και τον σύλλογο».

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «νιώθω ευτυχισμένος που μπόρεσα να γράψω ιστορία και να βάλω το μικρό μου όνομα σε αυτή αυτού του μεγάλου συλλόγου. Κάτι που πάντα ήθελα, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να συμβεί».

Κάνει λόγο για «την οικογένειά μου», αναφερόμενος σε συμπαίκτες, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και το τεχνικό τιμ, ενώ αναφέρει διαρκώς «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», καταλήγοντας πως «εγώ είμαι πλέον της Ατλέτικο και, με ενθουσιασμό, δύναμη και πάθος γι' αυτό που έρχεται, η επόμενη πρόκληση. Φίλοι της Ατλέτικο... ευχαριστώ... σας αγαπώ».



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέες φήμες για Λιβάγια: «Πρόταση από Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρεται και η Μπασάκσεχιρ»

Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος για την προεδρία θέλει να πάρει πακέτο Χάαλαντ, Εμπαπέ!

Έτοιμοι οι χώροι του νεοσύστατου Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ στο ΟΑΚΑ

Πρωτοχρονιάτικη «βόμβα» Κολοσσού: Συμφώνησε με Τάι Λόουσον!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης