Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος για την προεδρία θέλει να πάρει πακέτο Χάαλαντ, Εμπαπέ!

Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος για την προεδρία θέλει να πάρει πακέτο Χάαλαντ, Εμπαπέ!

Ο Εμίλι Ρουσό θα έχει ως αθλητικό αντιπρόεδρο τον άλλοτε μάνατζερ Χοσέ Μαρία Μινγκέγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με τους εκπροσώπους των Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ για να έρθουν στη Μπαρτσελόνα

haaland-mbappe
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα (οι εκλογές θα λάβουν χώρα στις 24 Ιανουαρίου), τάζουν... λαγούς με πετραχήλια (;), προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο των μελών.

Ο Εμίλι Ρουσό, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος στην διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά παραιτήθηκε ύστερα από διαφορές με τον πρώην πρόεδρο, ανακοίνωσε ότι αθλητικός του αντιπρόεδρος θα είναι ο Χοσέ Μαρία Μινγκέγια.

Ένας βετεράνος μάνατζερ που πήγε στην Μπάρτσα, μεταξύ άλλων, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τον Ριβάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ο γιος του, επίσης μάνατζερ, καπάρωσε για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα τον Ανσού Φατί!

Κατά την παρουσίασή του, ο Μινγκέγια άφησε ανοιχτή την πιθανότητα απόκτησης μεγάλων αστέρων, παρά την δεδομένα πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου της Καταλονίας.

Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα, εκπρόσωπο μεταξύ άλλων του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, αλλά και με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Κιλιάν Εμπαπέ!

«Αν εκλεγούμε, το όνομα του Εμπαπέ θα είναι επάνω στο τραπέζι και έχουμε κάνει ήδη επαφές. Εμείς θα είμαστε εκεί. Για τον Χάαλαντ, έχω μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Ραϊόλα και έχω όλα τα στοιχεία, εφόσον εκλεγεί ο Εμίλι Ρουσό» είπε χαρακτηριστικά ο Μινγκέγια.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Τρίτη εκτός έδρας «εκατοστάρα», ισοφάρισε το ρεκόρ του μακριά από το ΣΕΦ

Euroleague: Νίκη-θρίλερ για την Μπασκόνια, 71-70 τη Βαλένθια

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0: Με λυτρωτή Ράσφορντ βλέπει κορυφή - Δείτε το γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης