Νέες φήμες για Λιβάγια: «Πρόταση από Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρεται και η Μπασάκσεχιρ»

Νέες φήμες για Λιβάγια: «Πρόταση από Τράμπζονσπορ, ενδιαφέρεται και η Μπασάκσεχιρ»

Τούρκος μάνατζερ ισχυρίζεται ότι χειρίζεται την υπόθεση του Κροάτη φορ της ΑΕΚ σε ομάδες της γειτονικής χώρας - Άγνοια δηλώνει ο επίσημος εκπρόσωπος του παίκτη, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε

livaja
Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Μάρκο Λιβάγια για να μάθει τις προθέσεις του, τη στιγμή που στο τραπέζι υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση της Ένωσης για την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη φορ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία τα σενάρια για τον Λιβάγια δίνουν και παίρνουν. Όχι μόνο για την Τράμπζονσπορ, αλλά και για την Μπασάκσεχιρ πλέον, με έναν Τούρκο ατζέντη που ονομάζεται Γκερκέμ Ντεμίρ να ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τον Κροάτη επιθετικό.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης μάλιστα έκανε και δηλώσεις στο Ajansspor: «Το συμβόλαιο του Λιβάγια στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η Τράμπζονσπορ έκανε μια προφορική πρόταση. Θα είχαμε και μια τηλεδιάσκεψη, η οποία ακυρώθηκε. Ο Λιβάια θέλει να έρθει στην Τουρκία. Επίσης η Μπασάκσεχιρ ενδιαφέρεται για τον Λιβάγια. Έχω μιλήσει με τον Μπουρούκ για τον Λιβάια και θα ξαναμιλήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος μάνατζερ.

Από την πλευρά του πάντως ο επίσημος εκπρόσωπος του Λιβάγια, ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε δηλώνει άγνοια για το θέμα, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει καν τον συγκεκριμένο ατζέντη που φέρεται να μιλάει για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ στον τουρκικό Τύπο...

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Τρίτη εκτός έδρας «εκατοστάρα», ισοφάρισε το ρεκόρ του μακριά από το ΣΕΦ

Euroleague: Νίκη-θρίλερ για την Μπασκόνια, 71-70 τη Βαλένθια

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0: Με λυτρωτή Ράσφορντ βλέπει κορυφή - Δείτε το γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης