Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Πόρτο θα πρέπει να ματσάρει πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ, άνω των 500.000 ευρώ»

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Πόρτο θα πρέπει να ματσάρει πρόταση για τον Ρέαμπτσιουκ, άνω των 500.000 ευρώ»

Στην Πορτογαλία μετέδωσαν πως ναι μεν υφίσταται η ρήτρα επαναγοράς του Μολδαβού μπακ, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, από τους «Δράκους», όμως εάν υπάρχει πρόταση που την ξεπερνά θα πρέπει εκείνοι να την «ισοφαρίσουν»

reabciuk_1_1
Νέα δεδομένα υπάρχουν πλέον γύρω από τη ρήτρα που διατηρεί η Πόρτο για την επαναγορά του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βρίσκεται στην «καθημερινότητα» του Ολυμπιακού.

Η «O Jogo» ήταν εκείνη που ανέφερε πως οι «Δράκοι» εξετάζουν το σχετικό ενδεχόμενο, αφού ο 22χρονος αριστερός μπακ ήταν στο δυναμικό τους και εκείνοι τον παραχώρησαν στην Πάσος Φερέιρα.

Το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου υπήρξαν αναφορές πως αυτή ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, όμως μερίδα του Τύπου της χώρας αναφέρει σήμερα (28/12) πως ναι μεν το buy in είναι τόσο αλλά εφόσον υφίσταται επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα που να το ξεπερνά, από το Ντραγκάο θα πρέπει να τη «ματσάρουν» για να τον κάνουν δικό τους. Δηλαδή να καταθέσουν ίδια.

Μάλιστα γίνεται λόγος για πρόταση των «ερυθρολεύκων» μεγαλύτερο της σχετικής οψιόν, χωρίς πάντως να είναι 3,5 εκατομμύρια που θέλουν στην Πάσος. Αρα με αυτά τα δεδομένα στην Πόρτο δεν «φτάνουν» 500.00 ευρώ για να πάρουν τον νεαρό, αλλά θα πρέπει να δαπανήσουν τα χρήματα που δίνουν από το λιμάνι.

Το σχετικό δημοσίευμα σχολιάζει πως από το Οπόρτο το «σκέφτονται», ενώ γίνεται λόγος πως τα δικαιώματα του παίκτη είναι «σπασμένα» σε 40% στην Πόρτο, 40% στην Πάσος Φερέιρα και 20% στον εκπρόσωπο του Ρέαμπτσιουκ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Υποχωρεί από τα δυτικά η κακοκαιρία - Τι καιρό θα έχουμε την Πρωτοχρονιά

Τομ Κρουζ: Φτιάχνει στούντιο «οχυρό» κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

Τραμπ: Fake news τα περιοδικά μόδας αφού σνόμπαραν την... καλύτερη Πρώτη Κυρία! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης