Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δεν δόθηκε κόκκινη στον Τζόλη, ούτε πέναλτι στην ΑΕΚ»

Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δεν δόθηκε κόκκινη στον Τζόλη, ούτε πέναλτι στην ΑΕΚ»

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις φάσεις της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 και υποστήριξε πως σωστά o Χρήστος Τζόλης δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ενώ τόνισε πως δεν υπήρξε αντικανονικό μαρκάρισμα στην πτώση του Τάνκοβιτς στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη

aek_asterass
Μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwtetten, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ξεχώρισε κάποιες φάσεις από αυτά τα παιχνίδια και μας τις ανέλυσε.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, αρχικά συμφώνησε σχεδόν με όλες τις αποφάσεις των ρέφερι, εκτός από τη φάση του Ισραέλ Κολ στο ματς του Απόλλωνα με τον Βόλο. Εκεί όπου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αργεντινού μέσου, αλλά ακόμα και μετά τη χρήση του VAR δεν καταλογίστηκε πέναλτι. Από την άλλη συμφώνησε με την απόφαση να μετρήσει το γκολ του Τσιλούλη, για το 1-0.

Από εκεί και πέρα ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έκρινε πως στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, σωστά ο Τζόλης δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα όπως επίσης και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Οσον αφορά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, η απόφαση του Παπαδόπουλου να μην δείξει την άσπρη βούλα στην πτώση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην μεγάλη περιοχή, βρήκε σύμφωνα τον Κλάτενμπεργκ.

ΚΕΔ: 10η αγωνιστική SL

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ισχυρός συμπαίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο της κοινωνίας

Το μήνυμα του Μαραντόνα για τον γιο του λίγες ώρες πριν πεθάνει - «Πρόσεχε τον άγγελό μου»

Τασούλα Κελεσίδου: Θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στον ΣΕΓΑΣ και εξηγεί στο protothema.gr το «γιατί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης