La Liga, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Ροχιμπλάνκος» έτοιμοι για τίτλο - Δείτε το γκολ

La Liga, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Ροχιμπλάνκος» έτοιμοι για τίτλο - Δείτε το γκολ

Η Ατλέτικο κατάφερε να νικήσει τη Βαλένθια 0-1 στο «Μεστάγια», να διευρύνει το τρελό αήττητό της στο πρωτάθλημα στις 25 αγωνιστικές και να φιγουράρει στην κορυφή της La Liga

atleticooo
Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει τη Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά σε εννέα χρόνια με τον Τσόλο Σιμεόνε στον πάγκο της. Τώρα η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα (0-1) από το «Μεστάγια». Κανείς δεν δείχνει να μπορεί να τη σταματήσει. Οι Ροχιμπλάνκος τρέχουν αήττητο σερί 25 αγωνιστικών στη La Liga και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή μαζί με τη Σοσιεδάδ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7f2ishcrlq1-sf)


Οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, δεν δέχτηκαν φάσεις, ενώ η κατοχή μπάλας ανήλθε στο υπέρ τους 70%, κάτι τρομερά σπάνιο για εκείνους και ειδικά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Το τρίποντο ήρθε με το αυτογκόλ του Λάτο (79’) και με τη Βαλένθια να μην βρίσκει απάντηση και να ξεμένει στην 10η θέση.

Βαλένθια (Χάβι Γκράθια): Ντομενέκ, Γκιγιαμόν (57’ Μανγκαλά), Γκάμπριελ, Λάτο, Βας (84’ Τζέισον), Ράτσιτς, Σολέρ, Μούσα (71’ Κορέια), Γκουέντες, Βαγιέχο (71’ Σομπρίνο), Μάξι Γκόμες (70’ Γκαμεϊρό)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερμόσο, Χιμένες, Σάβιτς, Τρίπιερ, Λόντι (46’ Ζοάο Φέελιξ), Κόκε, Σαούλ (60’ Καράσκο), Λεμάρ (65’ Κοντογμπιά), Γιορέντε, Κορέα (65’ Βιτόλο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Γιάννης θα μείνει στους Μπακς»

Γκράφιτι του Μαραντόνα στην Τούμπα!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο θαυμασμός του για τον Μάικλ Τζόρνταν και η λατρεία για τον Μανού Τζινόμπιλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης