Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσα από story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πότε περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Μπάντιο, ενώ άφησε... υπόνοιες για ακόμη μία μεταγραφή.
Όπως είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μπάνκου Μπάντιο αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις του την Τρίτη.
Ανέφερε επίσης πως την Τετάρτη θα περάσεις «κάποιος άλλος» τις ιατρικές εξετάσεις, αφήνοντας υπόνοιες για νέα μεταγραφή στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων».
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Έχω να κοιμηθώ από την Πέμπτη. Λοιπόν, άκου, ο Μπάντιο την Τρίτη περνάει ιατρικά και την Τετάρτη περνάει ο κάποιος άλλος».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς