Mετά τον Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και είναι ήδη σε καραντίνα, κάτι που σημαίνει πως τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό
Μετά τον Αχμέντ Χασάν Κούκα και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
H πληροφορία αρχικά μεταδόθηκε από Μέσο στο Μαρόκο και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταδίδει τα δυσάρεστα στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο φορ του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στο Καμερούν, όπου έπαιζε χθες το Μαρόκο με τη Κεντροαφρικανική Δημοκρατία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Παρότι η υπόλοιλη αποστολή του Μαρόκου αναχώρησε από εκεί, ο Ελ Αραμπί παραμένει σε καραντίνα έχοντας μαζί του τον γιατρό της εθνικής ομάδας και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.
Έτσι οι πονοκέφαλοι για τον Πέδρο Μαρτίνς αυξάνονται, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κρίσιμα ματς για το Champions League και δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο σέντερ φορ του.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση