Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βοηθάει τον Ράσφορντ και μοιράζει 5.000 γεύματα στα σχολεία
Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν είναι μόνος του - Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στην εβδομάδα θα προσφέρει 5.000 γεύματα στα παιδιά των σχολείων, στηρίζοντας την τεράστια προσπάθεια του 22χρονου επιθετικού
Ο Ράσφορντ έχει κάνει όλη την Αγγλία να ενωθεί και να συνεισφέρει για ώστε να βγουν πολλές οικογένειες από το οικονομικό αδιέξοδο και την θλίψη όταν δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα κανονικό πιάτο φαγητό.
Τώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνεργασία με το FareShare και το Manchester United Foundation, έκανε γνωστό πως θα διαθέσει 5.000 γεύματα στα παιδιά των σχολείων της πόλης μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.