Τέλος ο Μπάγεβιτς από την Εθνική Βοσνίας

Τέλος ο Μπάγεβιτς από την Εθνική Βοσνίας

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, μετά τα παιχνίδια με Ολλανδία και Πολωνία, πληρώνοντας τον αποκλεισμό από το Euro2020

bajevic
Ο αποκλεισμός της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης από το Euro2020 θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το κύκνειο άσμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2019 δέχθηκε να αναλάβει ως... σωτήρας ανάγκης, αλλά δεν κατάφερε να μεταμορφώσει την ομάδα του Έντιν Τζέκο.

Η καταδικαστική ήττα από την Βόρεια Ιρλανδία στα πέναλτι προκαλεί το πρόωρο διαζύγιο του άλλοτε προπονητή ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, με την Βοσνία, από τον πάγκο της οποίας θα αποχωρήσει, μετά τους αγώνες με Ολλανδία (11/10) και Πολωνία (14/10) για το Nations League.

«Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα η εθνική ομάδα θα έχει έναν νέο προπονητή» αποκάλυψε ο ίδιος ο 71χρονος Μπάγεβιτς, προσθέτοντας ότι «έχουμε πολύ φιλόδοξους προπονητές που μπορούν να βοηθήσουν την εθνική στο μέλλον. Εγώ είμαι εδώ για αυτούς. Σε ότι με αφορά, επαναλαμβάνω, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός: Θετικοί στον κορωνοϊό ο προπονητής και δυο παίκτες της Βιλερμπάν

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Τσιτσιπά: «Είμαστε όλοι υπερήφανοι»

Ευθύμης Ρεντζιάς στον ΘΕΜΑ 104,6: Είμαστε οι «game changers» - Όλο το σχέδιο για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης