Στο Αγρίνιο «δοκιμάζεται» η ΑΕΚ

Στο Αγρίνιο «δοκιμάζεται» η ΑΕΚ

Το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

aek-panait
Μετά τους αγώνες των επίδοξων «σεντονάτων» Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, σειρά παίρνει η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάσιμο Καρέρα όλη την εβδομάδα μίλησε στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ζητώντας να εμφανιστούν καλύτεροι στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη, καθώς ήρθαν 1-1 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει στο Αγρίνιο από τις 11 Ιανουαρίου, όταν είχε φύγει με το «διπλό» ο Ατρόμητος. Από τότε έχουν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και μια ακόμα ισοπαλία στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Το ρεκόρ του Παναιτωλικού στην κατηγορία είναι πολύ μεγαλύτερο από τα επτά παιχνίδια, αφού το 1976-77 είχε μείνει 14 αγώνες χωρίς ήττα στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ κέρδισε και στα δύο παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν τον Παναιτωλικό, ενώ βρέθηκαν αντίπαλοι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά από ισοπαλία στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ πέτυχε νίκη στο δεύτερο παιχνίδι.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΕΠΟ: Στις 23 Νοεμβρίου οι εκλογές

Κακοκαιρία «Ιανός»: Γιατί ο «Ιανός» χτύπησε άγρια τη Θεσσαλία - Σε τροχιά προς Κρήτη τώρα

Κακοκαιρία «Ιανός»: Συγκλονιστικό βίντεο με διάσωση ηλικιωμένου στα Φάρσαλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης