Ιταλικά δημοσιεύματα για Ολυμπιακό: Κλείνει τον Ροζ του Άρη
Κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Γάλλου αμυντικού του Άρη, Λίτσεϊ Ροζ, φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα
UPD:
Τα ερυθρόλευκα φαίνεται πως προβάρει ο αμυντικός του Άρη, Λίτσεϊ Ροζ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tuttomercatoweb, που ειδικεύεται στις μεταγραφές, ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός, που αγωνίζεται στη εθνική του Μαυρίκιου, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς και να κατηφορίσει προς Πειραιά για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Όπως αναφέρει το άρθρο και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώην παίκτης της Λοριάν και της Μπαστιά ετοιμάζεται για μία νέα περιπέτεια με επόμενο σταθμό στην καριέρα του τον Ολυμπιακό, με την συντακτική ομάδα του ιταλικού σάιτ να αναφέρει πως ήδη οι εκπρόσωποι του Γάλλου αμυντικού βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής
Ο 28χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε με τον Άρη στην πρεμιέρα της Super League κόντρα στη Λαμία, αποκτήθηκε από τους «κίτρινους» τον Ιούνιο του 2019 με κανονική μεταγραφή από την Λοριάν, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.
Την περινή σεζόν ο Ροζ είχε αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και ειχε σημείωσει τρία τέρματα, κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.