Νεϊμάρ: «Η Παρί δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στο Champions League, όσο τώρα»

Νεϊμάρ: «Η Παρί δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στο Champions League, όσο τώρα»

Στην... επέτειο των τριών χρόνων της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε πιο φιλόδοξος και αισιόδοξος από ποτέ για την πορεία της ομάδας στο Champions League

neymar
Στην Βαρκελώνη την βάφτισαν ως την «επέτειο της προδοσίας του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα», αλλά στο Παρίσι την αντιμετωπίζουν ως μια ημέρα που ενδεχομένως και να αλλάξει την σύγχρονη ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Την Δευτέρα (03/08) συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που η Παρί κατέθεσε επιταγή ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να πάρει τον Βραζιλιάνο από την Μπάρτσα και να τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών.

Τρία χρόνια, 85 παιχνίδια, 74 γκολ, οκτώ τίτλους, πολλές μαγικές ενέργειες, αλλά και αρκετούς τραυματισμούς μετά, ο Νέι βλέπει πιο κοντά από ποτέ τον τίτλο για τον οποίο τον χρυσοπλήρωσε η Παρί: Το Champions League.

«Θέλουμε να σημαδέψουμε αυτή την σεζόν με την κατάκτηση του Champions League. Θα παλέψουμε γι' αυτό, γιατί ποτέ δεν ήμασταν τόσο κοντά» υποστήριξε ο 28χρονος Βραζιλιάνος, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Σε αυτά τα τρία χρόνια έμαθα πάρα πολλά. Έζησα στιγμές χαράς και κάποιες πιο δύσκολες, ειδικά όταν δεν μπορούσα να παίξω λόγω των τραυματισμών. Με την βοήθεια των συμπαικτών μου, κατάφερα να ξεπεράσω τις αντιξοότητες και να επικεντρωθώ σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για όλους» πρόσθεσε ο Νεϊμάρ, ο οποίος επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση μετά την πανδημία, όντας ο καλύτερος παίκτης της Παρί στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

«Θεωρώ ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση μου στην Παρί. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια γύρω από τον μεγαλύτερο στόχο, τον οποίο έχουμε μπροστά μας» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην πολυπόθητη κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Championship play off final, Μπρέντφορντ - Φούλαμ: O τελικός των 180 εκατομμυρίων! 

Basketball Champions League: Η Βόννη έδιωξε παίκτη επειδή δεν πιστεύει στον κορωνοϊό

UEFA: Σε ουδέτερες έδρες πιθανώς τα ευρωπαϊκά ματς ΠΑΟΚ, Άρη και ΟΦΗ

Με Σεμέδο αλλά χωρίς Σα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γουλβς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης