Basketball Champions League: Η Βόννη έδιωξε παίκτη επειδή δεν πιστεύει στον κορωνοϊό
Η Βόννη αποδέσμευσε τον Γιόσικο Σαϊμπού αφού έλαβε μέρος σε διαδήλωση ανθρώπων που δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό
Παρελθόν από τη Βόννη αποτελεί ο Γιόσικο Σαϊμπού και ο λόγος είναι ο κορονοϊός.
Ο πρώην παίκτης των Γερμανών συμμετείχε σε διαδήλωση με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στη νόσο covid-19 και έτσι η ομάδα τον αποδέσμευσε, αφού δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου.
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε έναν μόνιμο κίνδυνο μόλυνσης, όπως αυτόν που αποτελεί ο Σαϊμπού, είτε προς τους συμπαίκτες του είτε προς τους παίκτες των άλλων ομάδων του πρωταθλήματος», ήταν τα λόιγα του διευθυντής της ομάδας, Βόλφγκανγκ Βίντλιχ.
Ο παίκτης ήταν εκ των βασικών επιλογών της ομάδας στο ΒCL πέρυσι, μετρώντας 8.6 πόντους και 2.4 ασίστ και είχε τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στη διοργάνωση.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.