Οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της LaLiga και η μάχη του τίτλου έχει από το βράδυ του Σαββάτου ένα απόλυτο φαβορί. Η Μπαρτσελόνα πέρασε πολύ δύσκολα από το «Μετροπολιτάνο» το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης νωρίτερα από τη Μαγιόρκα, η ομάδα του Χάνσι Φλικ, ξέφυγε με +7 από τη «βασίλισσα» και θα πρέπει ν' αυτοκτονήσει για να μην κάνει το back to back.
Ούτε 10 λεπτά δεν είχαν περάσει από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με αρκετή δόση τύχης (η μπάλα χτύπησε στον ώμο του μετά την απόκρουση του Μούσο) ήταν αυτός που «έλυσε τον γόρδιο δεσμό» για τους «μπλαουγκράνα» στο 87' πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ. Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Ατλέτικο αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γκονζάλες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για σκληρό φάουλ στον Γιαμάλ.
Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 8 Απριλίου, αυτή την φορά στο «Καμπ Νου», όπου θα συναντηθούν στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.
Αναλυτικά τ' αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της 30ής αγωνιστικής της La Liga:
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς