Κρίστινσον: «Περήφανος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Κρίστινσον: «Περήφανος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ωστόσο την συμβολή της Λάρισας στην καριέρα του.

kristinson_osfppp
Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έπειτα από δύο σεζόν στη Λάρισα κάνει στα 32 του, το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισλανδός διεθνής τερματοφύλακας θα μεταπηδήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά το πέρας της σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν στην ομάδα του Κάμπου 400.000 ευρώ. Ο Κρίστινσον μιλώντας στην πατρίδα του δεν έκρυψε την χαρά του από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς.Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο παίζοντας αλλού και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα.

Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους με την Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορονοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στη Λάρισα. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Marca: Τρύπα 200 εκατ. η Ρεάλ - Δεν θα κάνει σπουδαίες μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Βεζένκοβ

Premier League, Τότεναμ-Έβερτον 1-0: «Ζωντανοί» με... αυτογκόλ οι «πετεινοί» 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης