ΑΕΚ: «Πέφτουν» την Παρασκευή (12/6) οι υπογραφές για το γήπεδο στα Λιόσια
Την Παρασκευή το μεσημέρι (12/6, 13:00) η ΑΕΚ θα μπορεί να πάρει... τα κλειδιά του κλειστού στα Άνω Λιόσια, το οποίο θα είναι και το «σπίτι» της ενόψει της νέας σεζόν
ΟΜάκης Αγγελόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να ολοκληρωθεί μία και καλή η συμφωνία για την παραχώρηση του κλειστού στα Άνω Λιόσια.
Ουσιαστικά απομένει το... τυπικό της υπόθεσης και από τη στιγμή που θα «πέσουν» οι υπογραφές, η ΑΕΚ θα αποκτήσει το νέο της «σπίτι». Για την ακρίβεια είναι το... προτελευταίο στάδιο αφού μετά την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του γηπέδου θα ακολουθήσει και η υπογραφή στο πρωτόκολλο της παράδοσης-παραλαβής.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους