Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές για την παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ στην ΑΕΚ
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚπως το θέμα του γηπέδου θα τελειώσει τυπικά την επόμενη εβδομάδα
Το όνειρο για το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ παίρνει σάρκα και οστά…
Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, το θέμα της μετακόμισης της Ένωσης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έχει μπει στην τελική ευθεία και στην ουσία μένουν μόνο τα τυπικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, οι υπογραφές για τη σύμβαση της παραχώρησης του γηπέδου στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναμένεται να πέσουν την επόμενη εβδομάδα και ως εκ τούτου η εγκατάσταση θα περάσει -από την Πολιτεία- στη δικαιοδοσία της ΑΕΚ.
Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» τρέχουν ήδη όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εργασίες των εσωτερικών χώρων, ενώ έχουν γίνει οι παραγγελίες για το παρκέ, τις μπασκέτες, αλλά και τους φωτεινούς πίνακες.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς, παρά την κρίση τουκορωνοϊού, προκειμένου να λυθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και δικαιώθηκε για την επιμονή του, αφού όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα μπει στο νέο της «σπίτι» με την έναρξη της περιόδου 2020-21, κάτι που αποτελούσε πρωταρχικό στόχο του διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους