Το' πε και το έκανε η Άαρχους: Επανάσταση με την πρώτη εικονική εξέδρα
Φίλαθλοι της Άαρχους είδαν την ομάδα τους στο ματς πρωταθλήματος με την Ράντερς από τα σπίτια τους αλλά σαν να ήταν μέσα στο γήπεδο, μέσω της πλατφόρμας Zoom
Εικόνα από το μέλλον... στο παρόν! Η Άαρχους φιλοξένησε σήμερα Πέμπτη (28/5) την Ράντερς, στον αγώνα που σήμανε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στηνΔανία, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Και το έκανε με φιλάθλους τους μέσα στο γήπεδο... από το σπίτι τους! Πως; Μέσω της πλατφόρμας Zoom, η οποία επέτρεψε σε δεκάδες εξ' αυτών να κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού τους και να βλέπουν, μέσω κάμερας, τα τεκταινόμενα στο γήπεδο σαν να κάθονταν στην εξέδρα.
Την ίδια ώρα, τα πρόσωπά τους προβάλλονταν μέσω γιγαντοοθόνης εντός του γηπέδου, προκειμένου και οι ποδοσφαιριστές να μην νιώθουν τόσο μόνοι, αφού ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.