Ο Κρητικός γκαρντ έθεσε θέμα δανεισμού και στον Ολυμπιακότο βλέπουν θετικά
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει δύο πολύ καλά γκαρντ και ενδεχομένως να αποκτήσει κι ένα τρίτο αν δεν αποκτηθεί «τριάρι». Σε αυτή την περίπτωση θα μεταφερθεί ο Σακιέλ ΜακΚίσικ στο «3».
Ο Αντώνης Κόνιαρης παρατηρώντας τον συνωστισμό που έρχεται στα γκαρντ του Ολυμπιακού ζήτησε από την ομάδα να παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο ώστε να έχει λεπτά συμμετοχής.
Ο Κρητικός γκαρντ με ένα ματς την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να βρει ικανοποιητικό χρόνο στο παρκέ και έτσι «γεννήθηκε» η ιδέα του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει θετικά την συγκεκριμένη λύση αφού είναι κάτι απόλυτα λογικό. Ο Κόνιαρης είναι σε ηλικία που θα τον βοηθήσει να περνάει αρκετά λεπτά στο παρκέ κάτι το οποίο θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα την ίδια την ομάδα.
Η απόφαση θα καθυστερήσει αρκετά πάντως αφού η ομάδα ενημέρωσε τον παίκτη πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ώστε να δουν αν υλοποιήθηκαν οι ανάγκες των «ερυθρόλευκων» στην περιφέρεια και εν συνεχεία θα του απαντήσουν.
Πάντως αν συμφωνηθεί ο δανεισμός του παίκτη τότε ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει μόνο σε ομάδα με διπλές υποχρεώσεις (εγχώρια Λίγκα και Eurocup ή BCL).
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.