Να γίνονται συχνότατα απολυμάνσεις σε μπάλες, παπούτσια και τα γάντια σε κάθε διάλειμμα στις προπονήσεις ζήτησε από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ η διοργανώτρια Αρχή ως μέτρα προφύλαξης απέναντι στον κορωνοϊό.
Βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει οι παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις και πάλι την Τρίτη και έτσι έχει ήδη σταλεί ένα πρωτόκολλο στις ομάδες για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν. Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα παραπάνω καθώς θεωρείται ότι μπάλες, γάντια και παπούτσια μπορούν εύκολα να μεταφέρουν τον ιό.
Οι παίκτες θα δίνουν το παρών στα προπονητικά κέντρα των ομάδων 15 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης και όχι νωρίτερα, να δουλεύουν σε μικρά γκρουπ των πέντε ατόμων μαζί με τον τερματοφύλακα και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου θα πρέπει να παραμένουν σε έναν χώρο και όχι να αλλάζουν γκρουπ.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή και όπως διευκρινίζεται ακόμη και τα τάκλιν.
Φυσικά πρόκειται για μέτρα τα οποία αφορούν το πρώτο στάδιο της επιστροφής των παικτών των αγγλικών ομάδων στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.