Premier League: Αρνητικές όλες οι ομάδες για αγώνες σε ουδέτερες έδρες

Premier League: Αρνητικές όλες οι ομάδες για αγώνες σε ουδέτερες έδρες

Οι 20 ομάδες της Premier League συμφώνησαν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο προκειμένου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι αγώνες να διεξάγονται στις φυσικές έδρες των συλλόγων - Ανοικτό το ενδεχόμενο για.. σμίκρυνση της σεζόν

PREMIER
Νωρίς το μεσημέρι η κυβέρνηση της Αγγλίας έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο με τα πρώτα μέτρα χαλάρωσης και το ποδόσφαιρο ανήκει στο δεύτερο... κύμα, ωστόσο η Premier League έχει κι άλλα ζητήματα ανοικτά πέραν της πιθανής ημερομηνίας επανέναρξης (από την 1η Ιουνίου και μετά).

Το «Project Restart» κολλάει της τελευταίες ημέρες στο θέμα των γηπέδων καθώς η προοπτική της χρησιμοποίησης ουδέτερων εδρών σιγά, σιγά ξεθωριάζει.

Σήμερα για πρώτη φορά από τη διακοπή του πρωταθλήματος στα μέσα Μαρτίου ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League Ρίτσαρντ Μάστερς μίλησε δημόσια και αποκάλυψε ότι ο οργανισμός ομόφωνα αποφάσισε να προσπαθήσει για τη διεξαγωγή των αγώνων στις φυσικές έδρες των ομάδων.

«Όλες οι ομάδες προτιμούν να αγωνιστούν στο γήπεδο τους, αν φυσικά αυτό είναι δυνατόν. Ο διάλογος με τις αρχές συνεχίζεται, ωστόσο αυτή είναι η κοινή επιθυμία και των 20 ομάδων», ανέφερε ο Μάστερς μετά την πεντάωρη τηλεδιάσκεψη, ενώ για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια ότι παρά τις προσπάθειες που γίνονται ίσως η σεζόν δεν τελειώσει... ομαλά.

«Ναι για πρώτη φορά συζητήσαμε το ενδεχόμενο να περικοπεί η σεζόν. Εξακολουθούμε να θέλουμε να ολοκληρώσουμε κανονικά τους αγώνες, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα με τις ομάδες μας. Προφανώς μέχρι τα μέσα Ιουνίου δεν θα ξεκινήσουν οι αγώνες, οπότε έχουμε δρόμο ακόμη, ενώ αυτό που συμφωνήθηκε σήμερα είναι ότι μπορούν να επεκταθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και μετά τις 30 Ιουνίου».


Ειδήσεις σήμερα:

Premier League: Από την 1η Ιουνίου μπορεί να ελπίζει για επιστροφή

Επίσημο: Ορίστηκε για 4 Ιουλίου ο τελικός Κυπέλλου στη Γερμανία

Ρωσικά Μέσα: «Φουλάρει για τον Λορέντζο Μπράουν ο Ολυμπιακός»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης